Posted on Leave a comment

Какви плочки за баня да изберем за новия дом

Чисто новият ни дом се нуждае от наистина много неща, от които без капка съмнение е и изцяло новата баня. А новата баня сещо се нуждае от чисто нови плочки. А тяхното поставяне без съмнение е една от най-трудните задачи за новодошлите.


На практика организирането на банята, а следователно и на съответните плочки за баня е най-хубаво да бъде значително точно преди изпълнението на системата за канализацията. Това позволява исканото ремонтиране на баня да бъде съобразено с нуждите на стопанина, а не точно обратното. Хубавото разположение на водопроводните тръби малко по-късно неимоверно ще спомогне монтирането на теракот за баня.


Освен главните си потребности всеки един стопанин естествено се съобрази с вкуса си и с личните си предпочитания за това как да изглежда всяко едно помещение. Безсъмнено това важи най-вече при големия избор на фаянс за баня. В общи линии мнението е, че вертикално монтираните плочки правят банята по-високо, а хоризонтално монтираните – по-ниска.


По подобен начин стои и въпросът с цветовете и десените. С масово мнение светлите плочки за баня ще накарат хората да усещат банята като по-голяма, а най-вероятно и по-приятна. Независимо дали ще се съобрази с въпросният съвет, всеки един стопанин и без друго ще бъде изправен срещу голям избор от най-различни шарки, багри и марки плочки за баня. Тук без съмнение няма лош или правилен избор.


При реденето на вече избраните плочки за баня има много принципи или главно най-общи насоки, които е правилно да се правят от всеки един от нас, който иска да притежава красива и удобна баня. Много важно е как ще се подготвят стените и тавана, каква смес да се подготви за залепването на самите плочки за баня, както също и как коректно да се поставят фугите. За всичко това е наистина добре да се потърси полезна информация от първа ръка или точно професионална помощ, тези хора са за това, за да ни спомагат в правилния избор.

Ако имате нужда от плочки за баня, посетете сайта на feniks.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *